• Alltid fri frakt
  • Betala tryggt med Klarna
  • Gratis presentinslagning

Guldsmed med 100 års yrkeserfarenhet

Vi är tre gyllene generationer guldsmeder som tillsammans har över 100 års yrkeserfarenhet. Vi har sedan 1946 formgett och tillverkat exklusiva smycken och juveler, men utför även reparationer och omarbetningar.

 

Vigsel & förlovning

En av våra specialiteter är vigsel- och förlovningsringar så vänd er med förtroende till oss, så skapar vi tillsammans med er ett unikt smycke för livet. Har ni specifika önskemål kring material och design så tar vi det till oss och presenterar en genomförbar lösning som passar i estetik och budget. Vår tillverkning sker huvudsakligen i 18 karat guld och platina. Läs gärna mer om Vigsel- och förlovningsringar i vår guide.

Kreativitet

Vi har en bred kunskap kring guldsmedsyrkets alla delar. Från reparationer, omarbetningar och nytillverkning. Kom till oss med er idé så ser vi tillsammans till att ta fram ett unikt smycke för som håller i generationer. Vi arbetar i guld, silver och platina och sätter stort värde i att endast arbeta i återvunnet material. Vår design är modern men kan alltid spåras till traditionellt guldsmedshantverk.

Reparation

Vänd dig till oss med reparation av era smycken. Att köpa nytt är inte alltid bästa vägen att gå, utan se gärna över möjligheten för att reparera ditt smycke i första hand. Vi sätter högt värde på kvalitet och gott hantverk.

Återbruk

Vi är stolta över att uteslutande använda återvunnet, lokalt guld i vår egen smyckesproduktion och uppskattar att ni låter oss återbruka ert guld. Genom att inte belasta gruvindustrin sparar vi på miljön och genom att ni använder gammalt guld vid nyproduktion blir det en betydligt lägre ekonomisk insats för era nya smycken. Läs mer om hur du kan sälja eller omarbeta ditt guld till oss här.