Leveransinformation

Normal leveranstid är omgående vilket betyder att den lämnar vårt lager samma dag eller nästkommande vardag från att vi fått din beställning. Vi skickar normalt ett e-postmeddelande när ditt paket är skickat från vårt lager.

Notera dock att aktuell leveranstid för respektive produkt står på produktsidan. Ex. ”Levereras inom 1-3 vardagar” eller ”Levereras inom 8-12 vardagar”.

Vill du ha varan till ett speciellt datum, skriv det datumet under ”Ordernoteringar”. Om en vara avviker mot normal leveranstid kontaktar vi er via e-mail för att meddela beräknad leveranstid. Du har rätt att annullera din order om leveranstiden inte passar dig. Har du beställt flera varor kommer de i största möjliga mån att sampaketeras. Skulle vi behöva delleverera din order står Ateljé TeBoon (Guveau AB) för den extra fraktavgiften.

Alltid fri frakt inom Sverige

Vi erbjuder fri frakt inom hela Sverige.

Om du önskar ett annat fraktsätt än det som ingår har du möjlighet att själv välja fraktsätt. Nedan hittar du information kring dessa:

Brev – Ej spårbart till brevlåda: 
Din order leveras direkt hem till din brevlåda/brevinkast. Om det inte skulle vara möjligt att leverera till din brevlåda skickas det vidare till postombud och Postnord aviserar dig då om detta.
När din order skickats från oss är den beräknade leveranstiden 1-2 vardagar.

Varubrev – Spårbart till brevlåda:
Din order levereras i första hand till din brevlåda/brevinkast. Om det inte är möjligt att leverera till brevlåda/brevinkast skickas din order vidare till ett ombud. Du kan under hela transporten spåra din order och du blir aviserad om vilket ombud din order skickas till.
När din order skickats från oss är den beräknade leveranstiden 1-2 vardagar.

Rekommenderat – Spårbart till ombud:
Din order skickas direkt till postombud. Du kan under hela transporten spåra din order och du blir aviserad om vilket ombud din order skickas till.
När din order skickats från oss är den beräknade leveranstiden 1-2 vardagar.

Transport

Om varan skadas eller kommer bort under transporten från Ateljé TeBoon (Guveau AB) till kunden så är Ateljé TeBoon (Guveau AB) betalningsansvariga. Om varan skadas eller kommer bort då du återsänder den till Ateljé TeBoon (Guveau AB) så är kunden betalningsansvarig. Om du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad, skall du omedelbart reklamera detta till Posten.

Outlösta paket

För paket som inte löses ut inom 14 dagar, förbehåller sig Ateljé TeBoon (Guveau AB) rätten att debitera kunden för vår fraktavgift, returfrakt samt expeditionsavgift som för närvarande är 350 kr. Observera att outlösta paket inte gäller som retur.