• Alltid fri frakt
  • Betala tryggt med Klarna
  • Gratis presentinslagning

Ateljé TeBoon – Nyköpings Guldsmed

Öppettider:

Måndag-Fredag: 11.00-17.00
Lördag: 11.00-15.00

Butiksadress:

Stora Torget 1
611 32 Nyköping
Hitta hit

Kontakta kundservice

Våra experter är redo på att svara på dina frågor.
Vår kundservice är öppen mån-fre 11-17 och lördag 11.00-14.00.

Vi är tre gyllene generationer guldsmeder som tillsammans har över 100 års yrkeserfarenhet. På Ateljé TeBoon arbetar guldsmeder som hanterar yrkets alla delar såsom reparationer, nytillverkning och omarbetningar. Vi har även eget urmakeri där vår erfarna urmakare utför service på de flesta etablerade klockvarumärken samt arbeten som batteribyte, länkkortning, rengöring etc.
Vi har sedan 1946 formgett och tillverkat exklusiva smycken och juveler.
Smycken för livets händelser
En av våra specialiteter är vigsel- och förlovningsringar så vänd er med förtroende till oss, så skapar vi tillsammans med er ett unikt smycke för livet. Fördjupa er i vårt arbete med vigsel- och förlovningsringar i denna guide.

Nytänkande

Vi utmanar dig och oss själva i vårt arbete att alltid skapa smycken som berör. Med stor respekt för materialens olika egenskaper och guldsmidets traditioner har vi ett modernt designspråk men med tydlig spårbarhet till hantverket.

Utställning

Välkommen att besöka vår ateljé med tillhörande utställning på Stora Torget 1 i Nyköping. Där kan du se ett urval av våra färdiga smycken och ädelstenar. Ett urval av våra egna smycken kan du även se här.