Alltid fri frakt | Betala tryggt med Klarna | Guldsmed sedan 1946

Ateljé TeBoon – Nyköpings guldsmed

Vi är tre gyllene generationer guldsmeder som tillsammans har över 100 års yrkeserfarenhet. På Ateljé TeBoon arbetar guldsmeder som hanterar yrkets alla delar såsom reparationer, nytillverkning och omarbetningar. Vi har även eget urmakeri där vår erfarna urmakare utför service på de flesta etablerade klockvarumärken samt arbeten som batteribyte, länkkortning, rengöring etc.
Vi har sedan 1946 formgett och tillverkat exklusiva smycken och juveler.
Smycken för livets händelser
En av våra specialiteter är vigsel- och förlovningsringar så vänd er med förtroende till oss, så skapar vi tillsammans med er ett unikt smycke för livet. Fördjupa er i vårt arbete med vigsel- och förlovningsringar i denna guide.

Nytänkande

Vi utmanar dig och oss själva i vårt arbete att alltid skapa smycken som berör. Med stor respekt för materialens olika egenskaper och guldsmidets traditioner har vi ett modernt designspråk men med tydlig spårbarhet till hantverket.

Utställning

Välkommen att besöka vår ateljé med tillhörande utställning på Stora Torget 1 i Nyköping. Där kan du, i en inspirerande miljö, uppleva ett urval av våra färdiga smycken och ädelstenar. Ett urval av våra egna smycken kan du även se här.

Nytänkande

Vi skapar smycken i guld, silver och platina.
Vår design är modern men kan även ha inslag av traditionellt guldsmedshantverk. Vi sätter högt värde på kvalitet och gott hantverk.

Utställning

Välkommen att besöka vår ateljé med tillhörande utställning på Stora Torget 1 i Nyköping. Där kan du se ett urval av våra färdiga smycken och ädelstenar. Ett urval av våra egna smycken kan du även se här.