• Alltid fri frakt
  • Betala tryggt med Klarna
  • Gratis presentinslagning
Vi köper ditt guld på Ateljé TeBoon i Nyköping

Vill du sälja ditt guld eller silver?

Välkommen att sälja ditt guld och silver till oss. Vi köper guld och silver i alla dess former och karathalter. Smycken, mynt, bestick, guldtackor, tandguld mm.

Vi har kontinuerligt behov av guld och silver till vår egen smyckesproduktion. Då vi endast använder återvunnet, lokalt guld till vår tillverkning av smycken uppskattar vi verkligen att ni vänder er till oss!

Guldpriset baseras på aktuellt världsmarknadspris och uppdateras kontinuerligt. Välkommen att kontakta oss för aktuellt dagspris. 0155-21 80 05 eller maila oss på [email protected].

Återvunnet guld och silver

Vi använder uteslutande lokalt, återvunnet guld i vår egen smyckesproduktion och uppskattar att ni låter oss återbruka ert guld.

Guld köpes

Välkommen till vår butik, Ateljé TeBoon på Stora torget 1 i Nyköping. Vi analyserar och väger ditt guld på plats för att sedan överföra dina pengar via banköverföring. Glöm inte att ta med giltig legitimation samt kontonummer. Pengarna överförs samma dag som affären görs.

Vill ni omarbeta ert guld till nya smycken eller använda som betalning för guldsmedsarbeten eller nya smycken? I så fall erbjuder vi 25 % mer betalt för guldet ni använder som betalning.

Öppettider:

Måndag – fredag: 10.00 – 18.00
Lördag: 10.00 – 15.00

Adress:

Ateljé TeBoon
Stora Torget 1
611 32 Nyköping