• Alltid fri frakt
  • Betala tryggt med Klarna
  • Gratis presentinslagning

Urmakare i Nyköping

Lämna din klocka i trygga händer. På Ateljé TeBoon i Nyköping finns erfarna urmakare som utför alltifrån service, trycktester, rengöring, länkbyte, till enkla batteribyten på klockor från de flesta etablerade varumärkena. Vänd dig till oss om du värdesätter snabb och professionell service.

 

Service

Vi har urmakare med över 30 års erfarenhet från arbete med de allra flesta klockvarumärkena. Vi är certifierade servicepartners till varumärken som Omega, Tissot, Rado, Calvin Klein, Seiko, Longines och Certina.

Batteribyte

Har din klocka slutat gå? Det vanligaste felet är att batteriet tagit slut. Välkommen till Urmakeriet på Ateljé TeBoon i Nyköping för att byta klockbatteri. Vi erbjuder snabba batteribyten på alla typer av klockor. Självklart genomför vi även trycktest för klockor som kräver detta.

Tidsåtgång: Ca. 30-60 minuter

Pris: Från 150 kronor

Armband och länkar

Hos oss hittar du alltid ett stort sortiment av länkar och band till armbandsur i lager. Vi är återförsäljare av det populära varumärket Condor som erbjuder högkvalitativa klockarmband i genuint läder, stål och textil. Att byta klockarmband gör stor skillnad för din klocka. Priserna varierar mellan ca. 200 – 600 kronor.

Föredrar du ett exklusivt armband i 18  karat guld så erbjuder vi givetvis även detta. Välkommen till oss för att se vårt utbud av klockarmband i guld. Vi hjälper även till med justering, kortning, förlängning och reparationer av guldarmband för klockor.

Välkomna att kontakta oss eller besök oss på Stora torget 1 i centrala Nyköping!